etw

Hypotheekadvies Brussel  Op zoek naar Hypotheekadvies Brussel? Onderstaand vind je de adres- en contactgegevens van dit Hypotheekadviseur.

Hypotheekadvies Brussel nodig ?

Hypotheekadvies AntwerpenDoor onze werkzaamheden als erkend aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur heeft u geen eigen geld nodig voor uw hypotheek. Zonder spaargeld een huis kopen is ook na 2017 nog steeds mogelijk. Ook het regelen van familiehypotheken regelen wij. Waar banken stoppen gaan wij dus aan het werk. Denk aan hypotheek met ouders, broer of zus.

Voor dat u een woning gaat kopen willen wij u graag helpen. Heeft u een leuke woning gezien dan dan doen wij geheel vrijblijvend een kadastraal onderzoek naar de woning. Wat is is de waarde van de woning? Betaal niet te veel. Op deze wijze heeft u ook minder eigen geld nodig voor de hypotheek. Het verschil tussen de marktwaarde van een woning minus de aankoopprijs heeft u minder nodig aan eigen geld. Bij Hypotheekadvies Brussel komt u er alles over te weten

Hypotheekadvies op maat

Wanneer u nog jong bent en net bent begonnen met werken, of u bent langere tijd werkloos geweest door ziekte, of wanneer u voor welke andere reden dan ook niet genoeg geld heeft om een eigen huis te kopen maar u toch graag een eigen huis wilt, kunt u terecht bij Hypotheekadvies Brussel. Hypotheekadvies Brussel is een bedrijf welke u helpt met het kopen van een huis zonder eigen geld in een hypotheek te hoeven stoppen. Het is bewezen dat wanneer u een eigen huis koopt zonder geld, dat u hiermee gemiddeld 10.000 euro bespaard. Uiteraard helpt Hypotheekadvies Brussel u graag bij de besparing van al deze kosten. De medewerkers van  Hypotheekadvies Brussel kunnen u helpen aan een hypotheek waarbij u de kosten kan meefinancieren. Verder biedt ons team  diverse mogelijkheden tot het kopen van een huis zonder eigen geld; u laat hierbij bijvoorbeeld uw ouders of andere partijen financieren. Het is bij Hypotheekadvies Brussel mogelijk om met maximaal vier personen een huis te kopen met 1 hypotheek.

Hoe koopt u een eigen huis zonder eigen geld?

Op de website van Hypotheekadvies Brussel kunt u alle informatie vinden welke u nodig heeft als u een eigen huis wilt kopen zonder eigen geld. Zo heeft u hiervoor bepaalde documenten nodig. De documenten welke u nodig heeft als u een huis wilt kopen zonder eigen geld zijn:

  • Financieringsopzet
  • Taxatierapport
  • Bindende offerte van de bank
  • Goed ingevulde koopakte

Let verder goed op de hypotheek en ontbindende voorwaarden. Deze zijn er belangrijk wanneer u een huis wilt kopen zonder eigen geld. Met het begrijpen en controleren van deze voorwaarden helpen de zeer ervaren medewerkers van Hypotheekadvies Brussel u graag verder!

Wanneer u het precieze stappenplan wilt weten van hoe u een eigen huis koopt zonder geld, raden wij u aan om een kijkje te nemen op de website van Hypotheekadvies Brussel. Wanneer u hierna nog vragen heeft over hoe u precies een eigen huis moet kopen zonder geld, moet u contact opnemen met één van de medewerkers . De contactgegevens zijn te vinden op de website van Hypotheekadvies Brussel.

Overbieden huis of een bod boven de vraagprijs doen komt steeds vaker voor

Manieren om een huis te kopen zonder eigen geld

Er zijn diverse manieren waarop u een eigen huis kunt kopen zonder uw eigen geld in te brengen. Zo kunt u met bepaalde uitkeringen, als bijvoorbeeld IVA- of Wajong uitkeringen, ook een huis kopen. Wanneer u vanuit deze uitkeringen een eigen huis wilt kopen zonder eigen geld, kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van Hypotheekadvies Brussel. Gaat u binnen 10 jaar met pensioen en wilt u een huis kopen? Via het pensioenoverzicht kan dit! Hypotheekadvies Brussel kan met behulp van deze documenten ervoor zorgen dat u een huis kunt kopen zonder inleg van uw eigen geld. Wanneer u werkzaam bent vanuit een uitzendbureau is het ook mogelijk om uw eigen huis te kopen zonder eigen geld. Ook hierbij kan Hypotheekadvies Brussel u verder helpen! De laatste optie van hoe u een huis kunt kopen zonder eigen geld is wanneer u in een situatie zit waarin u net een nieuwe baan heeft maar wel graag een nieuw huis wilt kopen.

Afbeelding van Hypotheekadvies Brussel
Contactgegevens
Adres :
Schoolweg 82
3921CG Elst
Telefoon :06-83944458
Mobiel :+31683944458


Bij hypotheekadvies begeleidt een adviseur jou bij het kopen van een huis in het gehele traject van eerste bezichtiging tot het passeren van jouw leveringsakte en hypotheekakte bij de notaris. Onder hypotheekadvies valt ook het advies bij hypotheek oversluiten, rentemiddeling, aanvragen starterslening, aanvraag woonsubsidies en andere woningvraagstukken.

De kosten voor hypotheekadvies variëren van €80 tot €175 per uur, inclusief btw. Een hypotheekadviseur heeft gemiddeld 20 uur nodig voor een compleet hypotheekadvies, wat neerkomt op een totaalbedrag tussen de €1600 en €3500.

Banken moeten de kosten splitsen in advies- en distributiekosten, maar zelfstandig adviseurs mogen een all-in tarief vragen. Bijkomende kosten moeten wel duidelijk zijn (zoals voor nazorg).